3 sjove motoriseret køretøjer

Udviklingen af motoriseret køretøjer har en stejl kurve, og derfor kommer der i ny og næ nogle sjove køretøjer ud af udviklingen. I dette indlæg kommer vi ind på tre køretøjer, som vi synes er lidt sjove, men som måske kan være noget for dig.

Kabinescootere

Hvis man ikke ønsker at køre i bil, så kan en kabinescooter være det perfekte valg. Det er kort sagt en scooter, som er bygget som en lille bil. Den er bygget i en størrelse, så den passer på cykelstien, hvor den må køre, og samtidig så der er en masse fede funktioner. Man kan i dag få en kabinescooter med indbygget sædevarme, vinduesviskere, to sæder og meget mere.

El løbehjulet

De seneste par år har el løbehjulet udviklet sig gevaldigt. Det er blevet yderst populært og kan være rigtig sjovt at køre på. I Danmark må løbehjulet højest køre 20 km/t, hvilket måske er smart nok, hvis man tager i betragtning at det bare er et løbehjul. Hvis du vil have et el-løbehjul, så kan de købes fra under 1000kr og opefter, og kommer med en masse forskellige funktioner alt efter hvilket du køber.

En el scooter

De fleste af os kender den normale scooter og knallert, som har været på markedet i mange år. Med udviklingen af køretøjer, som er drevet af el, så er der også kommet en el scooter. Disse scootere har ingen motorlyd, og accelerer helt vildt hurtigt, og kan derfor være lidt farlige at køre på. Man skal i hvert fald være opmærksom på det hurtige optræk, og passe på, at man ikke ender med at vælte, fordi der er så meget fart på. Udover at være drevet af el, så er der ikke så meget anderledes ved de nye el scootere og de gammeldags modeller, som vi alle kender.