Dekorer hjemmet med flotte wallstickers

Dekoration af hjemmets vægge behøver ikke at begrænse sig til fotos, plakater, originale kunstværker eller anden dekoration, som er placeret i faste og firkantede rammer. Hvis du, bogstaveligt talt, ønsker at tænke ud af boksen, når det drejer sig om oppyntning af dine vægge, kan du eventuelt kigge i retning af wallstickers.

Wallstickers er klistermærker i forskellige udformninger, som anbringes direkte på den bare væg. Wallstickers er fremstillet i et særligt materiale, som gør dem nemme at klæbe og, og som hverken tager maling, væv eller tapet med sig, når du beslutter at fjerne dem igen. Med wallstickers kan du skabe stemning og dybde i dine stuer og værelser, eller føje sjove slogans til væggene i køkken, bad eller entré. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du dekorerer ved hjælp af wallstickers.

Wallstickers til køkkenet – sjovt og praktisk

Et oplagt rum til dekoration med wallstickers er køkkenet. Her findes der et kæmpe udvalg af wallstickers med blandt andet opskrifter, husråd og mundheld, som relaterer sig til madlavning og køkkengerning. I køkkenet er wallstickers ment som inspiration og motivation – tænk på den kendte ”Kaffe er et kram i et krus” wallsticker, som kan sætte kulør på selv den mest triste og grå mandag morgen. Eller hvad med en komplet opskrift på Spaghetti Bolognese, så du på travle dage ikke behøver at slå op i en kogebog? Mulighederne er legio, når du anvender wallstickers som dekoration i dit køkken.

Wallstickers til soveværelset

Soveværelset er det rum i huset, hvor der bør herske fred og harmoni.Det er her, man hviler ud efter en lang dag, og forbereder sig på den næste i verden. En dekorativ wallsticker over ægtesengen kan tjene som en påmindelse om, at i soveværelset holder vi borgfred og udtrykker vores kærlighed og troskab.

Se hele udvalget på sohu-shop.dk