dobbelt terrassedøre

Er mellemrummet passende ved den dobbelte terrassedør?

Er mellemrummet passende ved den dobbelte terrassedør?

editorial

Mange dobbelte terrassedøre er den slags, som man åbner på midten, hvor de respektive to døre, som der udgør dobbeltdøren, åbner til hver sin side.

Således kan man lave en fornemt entre ved at entrere midt ind ved at åbne begge døre, men de fleste vælger at åbne den ene dør på samme måde som ved kørselsretningen på vejen, så man eventuelt undgår at støde sammen med en anden, der går gennem døren samtidig.
Så må man bare håbe, at modparten tænker ligeledes.

Men det kan være svært at åbne de to døre samtidig, hvis der ikke er nok mellemrum mellem dem, så den ene dør næsten “lægger sig ovenpå” den anden, eller den skraber så tæt på, at den skal skubbes i og eventuelt ridser den anden dør, når den lukker til.

Skab et bedste mellemrum mellem den dobbelt terrassedørs døre

Men det ser også ret så dumt ud, hvis mellemrummet er for stort, så man næsten kan stikke en finger ind imellem eller endda kigge ind, specielt hvis man ikke har glas i den terrassedør for netop, at man ikke skal kunne kigge ind.

dobbelt terrassedøre

Så støder de døre ikke tæt nok ind mod hinanden, og man ender med, at det kan trække ind, eller at der kommer gennemtræk.

Måske begynder dørene endda at klapre hver for sig eller bare den ene.

Derfor er man nødt til at sørge for, at den her dobbelt terrassedør er sat op, så der er det perfekte mellemrum mellem dem, hvor der hverken er for meget luft, eller at de lukker så tæt, at de kan blive svære at åbne og lukke.

Disse forhold kan ændre sig med tiden, så det er med at holde øje med, om man skal rette den terrassedør til.

Hvis du leder efter et praktisk sted at handle din næste terrassedør, så kan du gøre det ved https://klarvinduer.dk/dore/dobbelt-terrassedor