Få smukke gulve i dit hjem med en gulvafslibning i Hillerød

Træ er, og vil altid være, det mest optimale materiale til gulvbelægning. Selv om det for tiden er moderne med massive beton gulve eller rengøringsvenlige epoxy gulve – især i rum, man bruger meget, som for eksempel køkken eller entré – er et trægulv stadig det smukkeste at beskue og det mest behagelige at betræde. Dette selvfølgelig forudsat, at gulvet er velplejet og vedligeholdt.

Er et trægulv så slidt, at det fremstår nusset og beskidt uanset hvor meget, du vasker det, kan det være fristende at erstatte det med en af de oven for nævnte gulvtyper. Men i bund og grund er det sjældent nødvendigt at tage så drastiske midler i brug for at få et lækkert og jævnt gulv. I de allerfleste tilfælde er en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling fuldt tilstrækkeligt. Og så behøver du ikke at sige farvel til dit trægulv.

Hvorfor skal jeg lade mit gulv slibe?

Hvis dit trægulv ellers er sundt og raskt, og ikke har lidt anden skade end daglig slid (og forsømmelse af vedligeholdende pleje), er det ikke nødvendigt at foretage en gulvafhøvling. En gulvafslibning, ved hvilken der højst fjernes to millimeter af gulvets overflade, rækker fint til at eliminere de værste skønhedspletter. Og uanset hvilken træsort dit trægulv består af, kan det med stor sandsynlighed sagtens tåle en gulvafslibning.

En gulvafslibning er en langt mere skånsom procedure end en decideret gulvafhøvling, men stadig fuldt tilstrækkelig i forhold til overfladiske pletter, misfarvninger, ridser og skrammer. Og med den rette efterbehandling vil dit trægulv komme til at fremstå strålende og indbydende igen – ganske som var det nylagt.

Vælg professionel gulvafslibning for det bedste resultat

En professionel gulvmand har, i kraft af sin erfaring og ekspertise, langt bedre forudsætninger for at opnå et smukt og ensartet resultat, end du selv har. Og det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager!