Find de skarpeste gulvafslibning priser i København

Er du glad for dit gamle trægulv, men ked af at det fremstår nusset, snusket og trist? Så kan du med fordel overveje en grundig gulvafslibning, udført af en dygtig og erfaren gulvmand.

Hvad kan jeg vinde ved en gulvafslibning?

Måske tænker du at det nok bare er smartere at lade gulvet udskifte. Men her skal du samtidig tænke på at et nyt trægulv er dyrt i anskaffelse. Materialerne i sig selv er temmelig dyre, og det samme er arbejdslønnen til de håndværkere som står for at lægge gulvet.

Er dit gamle trægulv massivt og ellers sundt og intakt kan det meget bedre betale sig med en gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling med lud, sæbe, olie eller lak. Du vil faktisk med stor sandsynlighed blive overrasket over hvor flot dit trægulv kan blive af sådan en omgang.

Hvordan foregår en professionel gulvafslibning?

Når du overlader opgaven med afslibning af gulve til en dygtig faglært håndværker vil han eller hun typisk lægge ud med en vurdering af gulvets type, tilstand og beskaffenhed samt skadernes omfang. På baggrund af denne vurdering vil din gulvsliber med stor præcision kunne beslutte hvor meget – eller hvor lidt – det er nødvendigt at slibe bort. På den måde sikres det at der ikke fjernes alt for meget af træværkets overflade – og så vil gulvet efter al sandsynlighed kunne tåle flere afslibninger i fremtiden.

Dernæst vil din gulvmand slibe gulvet grundigt med en dertil indrette maskine. Ved hjælp af sandpapir fjernes de øverste millimeter af træværkets overflade og dermed den slidte og matte del samt alle pletter, skjolder, ridser og slidspor. Dit gulv vil atter blive smukt og ensartet i overfladen – og med den rette efterbehandling får du netop det trægulv du ønsker dig.

Hos DBF Gulvservice kan du få tilbudt en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling til nogle af markedets mest fornuftige priser. Klik ind på dbf-gulvservice og læs mere.