Find den perfekte bh i en online shop

Er du i markedet efter en ny bh – og kender du allerede dit bustemål og din skålstørrelse? Så er det sådan set blot at beslutte hvilken type og model du skal gå efter.

Hvilke slags bh’er findes der?

Listen over bh modeller på markedet er temmelig lang og omfattende. Uanset hvilken krops type du har, og hvilken størrelse barm du er udstyret med, vil du kunne finde en bh model som passer perfekt til dig.

Grundlæggende deles bh’er ind i bh’er med bøjle og så bøjleløse bh’er – her under braletter og sports bh’er. Braletter er vældig behagelige at have på idet de typiske er blødere på grund af manglen på bøjle. Denne type bh egner sig især til kvinder med små bryster, som ikke har behov for den helt store støtte.

Er du således udstyret med en barm i den mere beskedne størrelse kan du med fordel vælge en lækker bralette – eventuelt i den vatterede version, hvis du ønsker lidt mere fylde. Den lille barm kan også have glæde af en såkaldt push up bh, som er udstyret med puder i bunden af hver enkelt skål. Med en push up bh skubbes brystet op og ind således at du både får fylde og kavalergang. Den perfekte bh til den nedringede kjole.

Er du til den tungere side fortil vil du ikke have megen glæde af hverken en push up bh eller en vatteret bralette. Du har brug for langt mere – og bedre – støtte. Den storbarmede pige kan med fordel vælge en full cup bh, som er designet til at løfte og forme busten. Med en full cup bh kan du opnå den eftertragtede timeglas figur samtidig med at du slipper for nakkesmerter og gnavsår i skuldrene.

Du kan finde bh’er til alle brystmål i den online shop på love-lingeri.dk