Find den rette massagebriks til din klinik eller praksis

Som massør eller anden form for krops behandler har du brug for en god og stabil massagebriks. En massagebriks i høj kvalitet er en nødvendig forudsætning for en effektiv behandling.

Når din klient lægger sig op på din briks er det vigtigt at han eller hun oplever lejet som stabilt og sikkert. Hvis en massagebriks er vakkelvorn eller knirker – eller på anden måde er ubehagelig at ligge på – vil klienten ikke føle sig godt tilpas. Man kan hurtigt få tendens til at spænde i kroppen hvis man er usikker på sit leje. Og så vil klienten ikke kunne modtage behandlingen på optimal vis.

Hvad kendetegner en god massagebriks?

Derfor er det vigtigt at du vælger din massagebriks med omhu. En massagebriks bør først og fremmest altid være tilstrækkelig bred til at klienten ikke føler at han eller hun kan styrte ud over kanten hvert øjeblik det skal være.

Samtidig må en massagebriks ikke vakle. Du skal kunne massere ordentligt igennem uden at benene eller lejet på din massagebriks giver sig. Hvis briksen vakler vil klienten uvilkårligt spænde op. Når man er anspændt er oplevelsen på briksen ikke videre behagelig, og samtidig blokeres der for behandlingen.

Der ud over er det vigtigt at din massagebriks kommer med forskellige indstillings og justerings muligheder. Du skal gerne som minimum kunne regulere vinklen på ansigts støtten. Det er også en stor fordel med justerbare arm hvilere. Og så er det et kæmpe plus hvis briksen kan indstilles til forskellige højder. Din ergonomi er jo også vigtig i forbindelse med behandling. Med en højde justerbar massagebriks kan du sikre at du til hver en tid har den optimale arbejdsstilling så du undgår at slide dig selv og din krop op gennem din praksis.

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af brikse hos Altermed Wellness på altermed.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *