Giv ikke op undervejs i din genoptræning

Du har sikkert set sådan en film eller hørt en historie om en stor sportshelt, der endte med at tage alverdens sportspriser og -præmier, efter vedkommende havde været indlagt med en kronisk sygdom, eller vedkommende netop skulle komme sig efter en forfærdelig ulykke.

Det er hjerteskærende læsning, men det skal også være til for at motivere en selv, at man i en montage eller kort beskrivelse hører om, hvordan en person måske skulle lære måske at gå igen, og så var personen med til næste OL, hvor der lige blev høstet medaljer i løb.

Men det er også en kort beskrivelse, og så er der langt fra sportsstjerner og OL til ens genoptræning i Herlev, hvor man selv ligger.

Man har aldrig oplevet en lignende smerte før, og selv de mest almindelige opgaver kræver nu alle dine kræfter og assistance til at gennemføre.

Du føler dig reduceret til en byrde for andre, og hvad er der så at leve for i længden?

Man kan jo lige så godt give op.

Få fuldført den genoptræning

Man behøver ikke ende med at være en inspiration for andre, man skal bare være det for en selv, for det er jo ens eget liv og sig selv, man skal leve tættest med resten af livet.

Men måske har man endda også en familie og nogle børn, som ikke ville kunne leve med at skulle undvære dig og vil gøre alt for at gøre dit liv tåleligt igen.

Dog kan sådan noget som viljestyrke og positive tanker også skabe en stor forandring, og selvom det ikke altid kan videnskabeligt bevises, hvordan det virker, så skaber den slags bare positive indtryk i ens genoptræning.

Man er jo ikke død, men slået til tælling, så det er her, man skal bevise for sig selv, at man kan “genopstå” som et nyt menneske, selvom man måske ikke ender med at ligne ens gamle jeg.

Man får måske endda et mere positivt syn på livet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *