gulvafslibning på Fyn

Gulvbehandlinger du kan overveje til dine slidte gulve

Gulvbehandlinger du kan overveje til dine slidte gulve

advertorial

Der er et par forskellige gulvbehandlinger, som du kan overveje til dine slidte gulve. Gulvbehandlinger kan give dine gulve et helt nyt udseende og beskytte dem mod yderligere slitage. Det kan blive nødvendigt i nogle tilfælde, hvis gulvet er meget slidt og hvis det trænger til lidt kærlighed. Læs mere om hvilke gulvbehandlinger, du kan overveje til dine gulve i dette indlæg. 

 

gulvafslibning på Fyn

 

 

Ludbehandling

Hvis dit gulv er begyndt at se gult ud, så kan du få bugt med dette gennem ludbehandling. Dette vil lysne gulvets farve og give det et nyt udseende. Det kan være farligt at bruge lud, så sørg for at være forsigtig, når du udfører denne behandling. Det er en effektiv behandling at bruge til trægulve. Dog kan resultatet komme til at se forskelligt ud, afhængigt af hvilket træsort det er.

 

Gulvafslibning

En anden mulighed for behandling af slidte gulve er gulvafslibning. Dette fjerner det øverste lag af gulvet og får det til at se nyt ud igen. Det kan også fjerne eventuelle ridser eller mærker på gulvet. Gulvafslibning er en god mulighed, hvis dit gulv er ret slemt beskadiget, men det er også en tidskrævende proces. Det er dog en mildere behandlingsmetode, end nogle andre. Men du skal stadigvæk henvende dig til eksperter. Derfor skal du kontakte professionelle gulvlæggere, der har udstyret til at kunne slibe dine gulve.

 

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en mere voldsom og grov metode at bruge til at behandle dine gulve. Det kan ende med, at du fortynder gulvet så meget, at det kommer til at knække. Dog har det en effekt, der kan fjerne selv de mest stædige pletter eller mærker i gulvet. Derfor er gulvafhøvling effektivt, men du skal overlade opgaven til professionelle gulvlæggere. Gulvafhøvling kan også bruges, hvis du har maling på gulvet, der ikke kan komme af. 

Læs mere om forskellige gulvbehandlinger via linket her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/