Hvad er ansigtsserum?

Ansigtsserum er den mest koncentrerede form for hudpleje der findes. En ansigtsserum er typisk mere tyndt flydende end en creme eller en lotion, og har ofte en olie lignende tekstur. Dette gør at en ansigtsserum kan trænge dybere ind i hudens overfladiske lag hvor den kan blødgøre, nære og fugte huden indefra.

Der findes et bredt udvalg af sera som alle har det til fælles at de indeholder utroligt mange nærings stoffer og ingredienser som beriger og beskytter huden. Det kan for eksempel være anti age ingredienser, ultra fugt givende ingredienser eller ingredienser som er særligt sammensat til at afhjælpe eksempelvis fedtet hud, acne, tør og irritabel hud eller andre former for problematisk hud.

Hvordan bruger jeg ansigtsserum?

Når du har renset og klargjort din hud med rensecreme og toner eller skin tonic om morgenen bør du påføre din ansigtsserum i et tyndt lag umiddelbart herefter. Det er nemlig når huden er nyrenset at din ansigtsserum har den bedste chance for at gøre sit arbejde.

Når din ansigtsserum er trængt ind i huden og har mættet den med fugt kan du forsegle den fugtige og spændstige hud med den beskyttende dagcreme. Din ansigtsserum vil få huden til at bevare sin fugt og glød hele dagen og samtidig forstærke cremens virkning. Resultatet er en frisk og ensartet hud med en ungdommelig udstråling. Og på længere sigt kan du bevare din hud ung og smuk hvis du sørger for at bruge en god ansigtsserum på daglig basis.

Om aftenen vil du kunne vinde endnu mere ved at bruge en anti age ansigtsserum under din natcreme og dermed give huden mulighed for at forny sig mens du sover. På den måde vågner du med en hud som både er fugtmættet og elastisk.

Du kan finde den ideelle ansigtsserum i den online shop på sephora.dk