Hvilken slags musik har du på vinyl?

De fleste mennesker nu om dage foretrækker at have deres musik på streaming.

Man skal nemlig bare med nogle kliks finde det musik, som man vil have, og det meste musik er samlet de fleste steder.

Disse onlinemusikenheder kan også analysere, hvad du hører, og så proppe op med nogle forslag til nye ting at lytte til.
Og meget rart er det jo også, at man kan have det hele med sig i lommen, som man hurtigt kan skifte videre fra, vælge et andet nummer eller bare slukke for det hurtigt.

Så det er måske ikke for alle at vælge sådan noget med at høre musik på vinyl, fordi det minder om den måde, som deres forældre gjorde det på, og nu er man trods alt kommet videre.

Men det er jo blevet moderne igen at hære vinyl, og hvis man først har hørt kvaliteten fra en vinyl modsat, når man streamer det, så forstår man hvorfor.

Noget musik på vinyl er måske for dig

Dog er det også forståeligt, hvis du så ser på, hvad det vil komme til at koste for dig, hvis du skal have en god vinylafspiller, og hvad du ikke skal give for alle de forskellige plader, der skal erstatte din onlinemusiksamling.

Desuden skal du jo også håbe på, at dine favoritartister har udgivet deres musik på vinyl, og hvis du lytter til mere obskur musik eller nogle sjældne udgivelser, så er det ikke sikkert, at de overhovedet er lavet på vinyl, og hvis de er, så er de måske virkelig dyre at anskaffe grundet sjældenheden.

Derfor kan det være, det er en smart plan for dig at udvælge nogle genrer eller nogle kunstnere, som du gerne vil have på vinyl i din samling, så du kan gøre det mere overskueligt for dig, og det ikke kommer til at ruinere dig at have en komplet samling.