Hvorfor anskaffe en trampolin til haven?

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en have trampolin. En trampolin er et morsomt stykke legetøj, som udfordrer både de motoriske og de kognitive færdigheder hos børn såvel som hos voksne. Dit barn kan udvikle såvel sin balance evne som sin koordination gennem daglig leg på trampolin – og de fleste børn kan få timer til at gå på sådan én!

Børn har rigtig godt af at lege udendørs og få stimuleret kroppen og sanserne. En trampolin i egen have er et godt incitament til børnene, som vil tilbringe mere tid i haven end på sofaen foran fjernsynet, hvis haven er forsynet med enten en frit stående trampolin eller med en trampolin til nedgravning. Og selv mor eller far vil sikkert af og til finde sig selv hoppende på den sjove trampolin, når naboerne ikke kigger!

Hvilken trampolin skal jeg vælge?

Er din have stor og rummelig, kan du med fordel vælge en frit stående trampolin. En trampolin, som ikke er gravet ned i plænen, har den fordel, at den kan flyttes, hvis du skal bruge haven til noget andet en dag. Blot skal du sørge for at gøre din frit stående trampolin forsvarligt fast, så den ikke blæser væk når vinden er kraftig – og så den frem for alt ikke vælter ved brug.

Til den mindre have kan en trampolin til nedgravning anbefales. Denne type trampolin fås i forskellige størrelser – helt ned til 180 centimeter i diameter. Derfor passer en nedgravnings trampolin perfekt til haven med den sparsomme plads.

Hvordan med sikkerheden ved en trampolin?

Alle trampoliner, som forhandles i danske butikker og webshops, opfylder de strenge internationale krav til sikkerhed – med skjulte fjedre, polstrin i kanten, og – for de frit stående trampoliners vedkommende – sikkerheds net, som går hele vejen rundt. Du kan læse mere om trampoliner på trampolinguiden.dk