Inspiration til at få malet en enkelt væg

Overvejer du at få malet en enkelt væg i din bolig eller lejlighed? Så er du kommet til det helt rette sted. Det er blevet populært at få malet en enkelt væg i rummet. Det er med til at bryde den traditionelle stil og indretning og giver noget personlighed ind i rummet. Der er ingen regler eller normer for, hvilken farve man skal vælge. Du kan enten vælge at få malet hele væggen ud til kanterne, eller lave male væggen med lidt luft ud til kanterne. Der er som sagt frie rammer for at vælge den farve, som du føler passer ind i dit rum. Her kan du vælge et duset farve, for at gøre rummere varmere og mere hyggeligt. Det kan også være at du har en sofa eller et køkken i et bestemt farve, som vil stå godt op imod den duset farve. Du kan også gå med en pangfarve, for at bryde væggen og skabe blikfang, når man træder ind i rummet. Det kan være med til at opdele rummet eller mulighed for at lave en lille hyggekrog. 

Få inspiration og ideer til, hvordan du kan få maling af en enkelt væg i rummet her. 

Find en professionel maler
Har du allerede en ide til, hvor og hvordan din væg skal males, kan du med fordel kontakte en professionel maler. Dermed sparer du tid og kræfter på at skulle gå i gang med projektet. Det kræver som regel malerudstyr og en god teknik for at få et rigtig god resultat. 

Når du skal finde en maler, kan det være en fordel at se nogle af de referencer og billeder fra tidligere udførte opgaver. Du kan med fordel høre rundt i dit netværk om der er nogle der har erfaring med lignende opgave. Dermed har du en garant for et godt stykke arbejde.