Kan man give karma massage?

Overskriften til denne artikel kan forstå på to måder, for man kan både tolke det som, at man giver en speciel type af massage, som man kan betegne som karmamassage.

Det kan du læse lidt mere om her: https://lana-kiroman.dk/side2

Men det kan jo også tolkes i en lidt mere overført betydning, hvor man sørger for at vedligeholde ens karma ved at tage sig nærende af den, som netop kan fortolkes som at give den massage.

Nu er det måske ikke alle, der tror på karma eller ved, hvad det er, men der er tale om at være et godt menneske og tro på, at hvis man gør noget godt for andre, så kommer der også gode ting i ens retning.

I hvert fald det med at være et godt menneske lever mange af os heldigvis efter, men om vi så tror, at vi sætter svingninger i gang i universet, som kommer os til gavn, er nok et helt andet spørgsmål.

Men hvis det nu er muligt?

Tag dig kærligt af din karma

Nogle mennesker kalder det også “karmapoint”, når man gør noget godt, hvor man så håber, at det kommer en til gavn på længere sigt eller kort sigt.

Det kan dog ses lidt egoistisk, hvis man udelukkende gør noget godt for andre i håbet om, at det kommer en selv til gavn – men så længe der sker gode ting i verden, så er det vel ikke et problem?

Man kan således gøre en del for at sørge for, at man sender gode vibrationer ud ved at give ens karma massage, og det kan man gøre ved at være hjælpsom, se muligheder, når andre ser begrænsninger; være optimistisk og ikke pessimistisk og meget mere til.

Så længe, det føles godt, så kan det næppe være forkert, for ellers ville din samvittighed nok begynde at blande sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *