Lad din lokale VVS mand hjælpe med rørene

Er du netop flyttet i eget hus, og har du tidligere boet i lejlighed? Så er du sikkert utroligt glad for endelig at have fået foden under eget bord, og ikke mindst dit helt eget tag over hovedet. Du har sandsynligvis også din egen have som du kan nyde i fred og ro. Og med et hus er der meget mere frihed til at bestemme hvorledes man ønsker at indrette sig.

Find din lokale VVS mand fra begyndelsen

Du bør dig være opmærksom på at der også følger visse forpligtelser med din nye bolig situation. Du kan for eksempel ikke bare tilkalde ejendommens vicevært når du opdager et sprunget vandrør, radiatoren ikke vil afgive varme, eller vandtrykket i vandhanerne svigter. Du er selv ansvarlig for at kende de rette fagfolk til at løse disse opgaver. Og her er det en autoriseret VVS installatør du skal have på banen.

Derfor er det en god idé at finde ud af hvor den nærmeste VVS installatør holder til så du kan tilkalde ham i forbindelse med pludseligt opståede nødsituationer. Det er en stor fordel at VVS firmaet ligger tæt på din bopæl således at VVS’eren kan rykke hurtigt ud når du ringer. Dette giver ham en langt bedre forudsætning for at begrænse skaderne. Og det vil både du og dit forsikrings selskab sætte stor pris på.

Hvem kan hjælpe med VVS på Amager?

Er du flyttet til Amager, for eksempel Tårnby, Dragør, Sundby eller Kastrup, kan du med fordel vælge Claus A. Axmark VVS som dit VVS firma. Claus A. Axmark VVS har mange års erfaring med at hjælpe amagerkanere med de faste VVS installationer i deres respektive boliger, og vil med sikkerhed også kunne hjælpe dig.

Du kan læse mere om Claus A. Axmark VVS og kontakte firmaet for en snak om dit behov for VVS hjælp via hjemmesiden caavvs.dk.