Lad din VVS installatør i Roskilde hjælpe med renoveringen

Når en bolig skal renoveres, er det meget normalt at især køkken og badeværelse også får en tur. Hvis det er længe siden, at disse rum har fået en ordentlig ansigtsløftning, er det sandsynligvis på tide med en modernisering – ikke kun af møblementet, men også af de faste VVS installationer, som sørger for, at der kommer rent vand i hanerne, og at spildevandet bliver ledt ud via kloaksystemet.

Til dette formål skal der en autoriseret VVS installatør på banen. Det er nemlig strengt forbudt for privat personer selv at ændre på de faste VVS installationer.

Hvor får jeg hjælp til VVS arbejde i min bolig i Roskilde?

Skal huset eller lejligheden i Roskilde eller nærmeste omegn renoveres, og skal dit køkken eller badeværelse i den forbindelse moderniseres, kan du trygt kontakte Erik Petersen’s Eftf.

Erik Petersen’s Eftf. er din VVS mand i Roskilde. Hos Erik Petersen’s Eftf. finder du de dygtigste og mest erfarne VVS installatører som igennem mange år har serviceret glade og tilfredse roskildegensere med smarte og sikre VVS løsninger. Erik Petersen’s Eftf. er en virksomhed som sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført VVS arbejde, og går derfor ikke på kompromis med de høje standarder, hverken når det gælde kvaliteten af håndværket eller af de anvendte materialer.

Samtlige medarbejdere hos Erik Petersen’s Eftf. holder deres kompetencer og høje faglighed ved lige gennem løbende kurser og kvalificerende efteruddannelse, og er således altid a jour med såvel de nyeste regler og regulativer som med de mest moderne materialer og arbejdsmetoder. Du er således garanteret VVS arbejde af solid og holdbar kvalitet når du vælger Erik Petersen’s Eftf. som din VVS mand i Roskilde.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på professionelt udført VVS arbejde kan du altid kontakte Erik Petersen’s Eftf. via hjemmesiden https://www.johnvvs.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *