Professionel BMS rådgivning til bygherrer og entreprenører

Står du som entreprenør med et højt profilere bygge projekt, og vil du gerne indtænke de smarte løsninger fra begyndelsen? Så bør du overveje BMS rådgivning.

Hvad er BMS?

BMS står for Building Management Systemer og er en fælles betegnelse som dækker over de forskellige nødvendige elementer inden for styring og monitorering af bygninger og ejendomme – for eksempel CTS (Central Tilstandskontrol og styring) og IBI (Intelligent Building Installations).

Nu om stunder er BMS anlæg mestendels digitale og computer baserede, og en lang række funktioner er integreret heri. Det kan for eksempel være mekanisk og elektronisk udstyr samt diverse installationer i bygningen – ventilations systemer, belysnings anlæg, elektriske systemer, brandsluknings systemer og sikkerheds systemer. Du kan således bruge BMS til såvel styring af komfort og energi forbrug i de enkelte rum som i forbindelse med adgangs kontrol samt overvågning af tyveri og brand alarmer.

Få den bedste BMS rådgivning og spar penge og besvær

Et moderne BMS anlæg vil hyppigst implementeres i bygge projekter af et vist omfang. De systemer, som tilknyttes en BMS løsning, vil typisk inkludere belysning, opvarmning, ventilation air condition og klima anlæg, sikkerhed og adgangskontrol, brandalarm anlæg, elevatorer og eventuelt rulletrapper samt VVS installationer.

I forhold til energi styring er det utroligt vigtigt at BMS systemet konfigureres korrekt fra begyndelsen. Det er med de fleste BMS anlæg muligt at foretage indstillinger som tillader nedsættelse af forbruget i lokaler som ikke er i brug, og at regulere såvel temperatur som indeklima i forhold til de udendørs temperaturer og dermed optimere forbruget. På den måde kan du spare mange penge, og samtidig gøre miljø og klima en stor tjeneste.

Derfor er det vigtigt at du opsøger professionel BMS rådgivning inden du kaster dig ud i at implementere diverse BMS anlæg i dit bygge projekt. Du kan læse mere på ctsgruppen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *