Professionel slamsugning over hele Himmerland

Når en kloakledning er tilstoppet, er professionel slamsugning den mest oplagte løsning på problemet. Faktisk er det vanskeligt at forestille sig, at man her i 2020 ville gå ind og manuelt fjerne blokeringer i kloakken, når nu der findes avanceret udstyr til løsning af dette problem.

Hvorledes foregår en professionel slamsugning?

Moderne redskaber til slamsugning nøjes ikke med at suge – de spuler faktisk samtidig kloak ledningen på indersiden. Det anlæg, som benyttes til spul og sug består af en vandtank og en pumpe som pumper vand ud ved højt tryk samt en slange tromle som sikrer en lang rækkevidde på slangerne.

Når slangen føres ind i kloak ledningen vil de bagud rettede stråler i dysen føre slangen dybere ind – og når slangen til sidst ved hjælp af hydraulisk træk hives tilbage med stor kraft, vil føre det fast siddende materiale med ud.

Professionel slamsugning i Farsø

Er du bosiddende, eller har din virksomhed eller institution sin beliggenhed, i Farsø, Fandrup, Svoldrup, Fredbjerg, Vester Hornum eller andet steds i Himmerland kan du med fordel kontakte Vesthimmerland Kloakservice hvis du har problemer med kloak eller afløb. Vesthimmerland Kloakservice er i besiddelse af det mest moderne og tidssvarende udstyr til løsning af netop denne opgave.

Vesthimmerland Kloakservice tilbyder blandt andet slamsugning af septik tank, spuling af kloak rør og oprensning af brønde, her under sivebrønde, køkkenbrønde og vejbrønde. Foruden slamsugning tilbyder Vesthimmerland Kloakservice også spuling, hvilket er en glimrende metode til forebyggelse af kloak problemer, idet diverse tilløb til blokeringer hurtigt og effektivt fjernes ved hjælp af højtryks spuling. I forbindelse med slamsugning er spuling et fint værktøj, som kan hjælpe med at løsne eventuelle blokeringen førend disse suges op ved hjælp af Vesthimmerland Kloakservices professionelle maskine til formålet. 

Du kan altid få et godt tilbud på slamsugning i Farsø eller omegn via Vesthimmerland Kloakservices hjemmeside vesthimmerlands-kloakservice.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *