Skift til en effektiv luft til luft varmepumpe, og spar mange penge

Hører du til de, som stadig varmer huset op ved hjælp af forældede, ineffektive, og – frem for alt – dyre elpaneler? Kan den lange, danske vinter slå bunden ud af dit budget, og gyser det i dig, når du ser din elregning efter en særdeles hård en af slagsen? Så er du sikkert interesseret i at vide mere om hvordan du sparer på den konto. Et oplagt bud kunne være at skrotte de udtjente varmeovne og i stedet installere moderne varmepumper i dit hus.

Hvorfor skal jeg skifte min elvarme ud med en luft til luft varmepumpe?

Elpriserne er meget høje i disse år, og tiden er i den grad løbet fra elektrisk varme. Bor du i hus, er det helt urimeligt dyrt at varme samtlige rum op med elektricitet – og det er samtidig en af de mest ineffektive varmekilder, du kan få. Hvis du i stedet vælger at installere en luft til luft varmeovn, får du flere gevinster. En af dem er driftsikkerhed, og sikkerhed i det hele taget. Der er ikke samme brandfare forbundet med en luft til luft varmepumpe – og så er det meget nemmere at styre varmeforbruget.

Du kan med de fleste luft til luft varmepumper regulere varmen ved hjælp af en fjernbetjenings app, som virker uanset hvor langt væk, du befinder dig fra hjemmet. Således kan du tænde for varmen, inden du kører fra job, så boligen er varm og indbydende, når du kommer hjem. En luft til luft varmepumpe varmer nemlig hurtigt og effektivt – meget mere effektivt end dine gamle elovne. Moderne luft til luft varmepumper er tillige forsynet med et luft filtrerings system, som renser den cirkulerende luft for partikler og mikroorganismer.

Hos billigventilation.dk kan du finde din nye luft til luft varmepumpe blandt modeller fra brands så som Panasonic, Metro Therm, Mitsubishi, Bosch, LG og Danfoss.