Spar penge ved hjælp af en energikonsulent

Synes du, at dit energiforbrug i boligen er ekstremt højt? Du har måske selv forsøgt dig mere flere tiltag for at sænke dit energiforbrug, men uden særlige store resultater. Det er især i gamle huse, at der er et ekstremt stort varmetab, som gør ondt på pengepungen. Bare fordi et hus er gammelt, er det ikke ensbetydende med, at du skal acceptere, at det bare sluger helt enormt på varmeregningen. Du kan gøre forskellige ting for at begrænse varmetabet.

Det koster penge at forbedre og renovere på boligen

Når du laver forbedringer på din bolig med henblik på en bedre energimærkning, så er der tale om forbedringer, der koster end el penge. Det gælder derfor ikke bare om at lave forbedringer, men om at lave de rigtige forbedringer. Hvis du formår at forbedre din bolig, så varmetabet bliver mindre, så stiger din bolig også i værdi, hvilket vil komme dig til gode, hvis du en dag vil sælge den. Og så sparer du både penge på varmeregningen hver måned og skåner miljøet for unødvendigt energiforbrug. Opvarmning af boligen er nemlig et af de steder, hvor vi bruger allermest energi.

Gør brug af en energikonsulent til at finde det største energitab

Men hvordan finder man så frem til de steder, hvor energitabet er størst, og i det hele taget hvor det kan betale sig at investere penge? Du kan hyre en energikonsulent. En energikonsulent kommer ud og laver en grundig gennemgang af din bolig. På baggrund af denne gennemgang, vil han eller hun kunne fortælle dig, hvilke steder det kan betale sig at forbedre. Alle byggemæssige forhold og installationer bliver gennemgået, så du har et godt forarbejde til at træffe beslutninger omkring dine investeringer i boligen.

Du kan finde en dygtig energikonsulent her: http://prebenv.dk/. Der vil du både kunne få udarbejdet en tilstandsrapport, en energimærkning samt en byggeteknisk gennemgang. Med en