A Course in Miracles

Vend dit liv til det bedre med a course in miracles

Vend dit liv til det bedre med a course in miracles

advertorial

Mange mennesker, der bliver interviewet på deres dødsleje, erkender at de brugte for meget tid på at bekymre sig om ting, der aldrig kom til at realisere sig.

Det er spildtid, som man aldrig får igen, og den kunne man have brugt på kærlighed, nærvær med de nærmeste og slappe af i kroppen.

Dette, sammen med for meget tid på arbejde, er blandt de ting, som folk på det yderste fortryder, at de brugte for meget tid på.

Desuden er der jo en stor sammenhæng mellem kroppen og sindet, så hvis man ikke oplever mental sundhed, som netop kan komme af frygt og skyld, der kan afstedkomme stress, angst og depression, så sætter det sig også i kroppen og bliver en nedadgående spiral for hele ens krops- og sindstilstand.

Man skal jo leve det gode liv, og selvom lykken er en flygtig størrelse, så er det muligt at have det godt lang størstedelen af tiden.

A Course in Miracles

A course in miracles er vidundermidlet, du leder efter

Desværre finder vi aldrig vejen til at tænke positivt, og mange af os er også opdraget til at være bange, ængstelige og nervøse, for det er et urinstinkt, som der dengang skulle holde os på tæerne for fjender, der kunne dræbe os.

Den tilstand lever de færreste af os under i det moderne velværdssamfund, men vi har fundet andre ting, der har erstattet den frygt på den dårlige måde.

Mange mennesker tror så også, at det er umuligt at komme ud af den tilstand, men med a course i miracles, som man på dansk kan oversætte til et kursus i mirakler, er det faktisk muligt langsomt, men sikkert, at lære ikke at basere ens liv på de negative tankebaner.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men når du først har oplevet det, så vil du forstå, hvorfor det virker.